Το καλάθι είναι άδειο

Service Klimatismos… για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο

Κάθε κλιματιστικό μηχάνημα, λέβητας, ηλιακός θερμοσίφωνας, σύστημα εν γένει κλιματισμού/ θέρμανσης/ ψύξης έχει ένα μέγιστο προσδόκιμο χρόνο ζωής. Για να εξασφαλίσουμε το μέγιστο προσδόκιμο της ζωής του και της αδιάλειπτης λειτουργίας του, είναι απαραίτητη η προληπτική συντήρηση. Η Klimatismos διαθέτει, λόγω του τεράστιου διαχρονικά δυναμικού εγκατεστημένων μονάδων που έχει τοποθετήσει από την ίδρυσή της στην ελληνική επικράτεια, μια πολύ σημαντική ανθρώπινη & υλικοτεχνική υποδομή για την άρτια συντήρηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Klimatismos ίσως είναι ένα από τα εμπειρότερα μέλη του δικτύου της Daikin πανελλαδικά στη μελέτη, διαστασιολόγηση, εγκατάσταση, παρακολούθηση, καταγραφή και συντήρηση των προϊόντων της Daikin και όχι μόνον.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ;

  • Μακροζωία της κάθε εγκατάστασης
  • Έγκαιρη πρόληψη δαπανηρών βλαβών
  • Αποφυγή διακοπών στη λειτουργία του συστήματος
  • Μέγιστη απόδοση κάθε μηχανήματος
  • Οικονομικότερη χρήση του κάθε μηχανήματος
  • Τήρηση κανόνων υγιεινής στο χώρο
  • Φιλικότητα προς το περιβάλλον
  • Άνεση & καλύτερη ποιότητα ζωής

Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της Klimatismos βρίσκεται πάντα στην καρδιά της λειτουργίας της καθώς εγγυάται τη μακροβιότητα των εγκαταστάσεων. Το Τμήμα απασχολεί σε Αττική και Κυκλάδες έμπειρα άτομα διαφορετικών εξειδικεύσεων, όπως μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς, τεχνίτες αεραγωγών, μηχανολόγους μηχανικούς και ηλεκτρολόγους μηχανικούς.

Η σφαιρική & πολύπλευρη γνώση της εταιρείας της επιτρέπει την παροχή υποστήριξης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, ενώ καλύπτει λόγω της υλικοτεχνικής & στελεχιακής υποδομής κομμάτια, όπως η πυρασφάλεια, τα δίκτυα ύδρευσης/ αποχέτευσης, οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, οι εργασίες μόνωσης κ.α.

Μερικές από τις σημαντικότερες αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, supermarkets, κλινικές & νοσοκομεία, μουσεία, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, εργοστάσια εμπιστεύονται την Klimatismos με σταθερές συμβάσεις παροχής service τόσο για προληπτικούς ελέγχους & διαγνωστικά service όσο και για επισκευές.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΔΡΑ: Ταϋγέτου 32, 11255 ΠΑΤΗΣΙΑ
ΥΠΟΚ: ΠΑΡΟΙΚΙΑ, 84400 ΠΑΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ


210 2289600, 6932 712 807

22840 27546

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Καλάθι σας

Το καλάθι είναι άδειο