Το καλάθι είναι άδειο

Η πορεία της Klimatismos

Κάθε διαδρομή πρέπει να έχει αφετηρία, σκοπό και προορισμό. Ο δικός μας προορισμός από την ίδρυσή μας είναι να παρέχουμε με συνέπεια, επαγγελματισμό και μελέτη ολοκληρωμένες καθετοποιημένες υπηρεσίες σχεδιασμού & υλοποίησης έργων ενοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες κλιματισμού, εξαερισμού, θέρμανσης, ψύξης και Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) με τη συνεργασία των πλέον πρωτοποριακών οίκων του κόσμου, όπως η Daikin, η Bosch, η Calpak, η Interplast κ.α.

Αφετηρία της Klimatismos είναι το κέντρο της Αθήνας, από όπου ξεκινήσαμε τη δραστηριοποίησή μας και φτάσαμε να εξυπηρετούμε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια και την Κύπρο. H Klimatismos γεννήθηκε το 1993 στου Ζωγράφου, ως εργοληπτική τεχνική εταιρεία, όπου δραστηριοποιήθηκε στο σχεδιασμό, τη μελέτη, εγκατάσταση & υποστήριξη συστημάτων βιομηχανικής & επαγγελματικής ψύξης, κλιματισμού, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού. Επιπλέον, η Klimatismos μπορεί να υπερηφανεύεται ότι έχει κάνει τις περισσότερες εγκαταστάσεις διαιρούμενων κλιματιστικών μονάδων (splits) στην Ελλάδα καθώς περισσότερα από 15 εκπαιδευμένα συνεργεία της εταιρείας σε πολλές περιοχές της Ελλάδα ανέλαβαν δράση σε μια περίοδο τεράστιας ανάπτυξης της αγοράς κατά τις δεκαετίες 80-90-αρχές 2000.

Επιπλέον, η αγάπη μου για την ιδιαίτερη πατρίδα μου & γενέτειρα των γονιών μου, την Πάρο, με οδήγησε στην ίδρυση μιας πολύ μελετημένης και όμορφης μονάδας που εξυπηρετεί τις ανάγκες των νησιών των Κυκλάδων. Η μονάδα αυτή λειτουργεί ως μια ολοκληρωμένη τεχνική εταιρεία που αναλαμβάνει εξολοκλήρου έργα Η/Μ- ξενοδοχειακές μονάδες, κατοικίες, καταστήματα- σεβόμενη τόσο την αρχιτεκτονική των μικρών παραδείσων όσο και τις λειτουργικές ανάγκες των ζωντανών οικιστικών & επαγγελματικών ιστών των νησιών μας.

Η ακόρεστη δίψα για τη σε βάθος κατανόηση νέων τεχνολογιών και νέων πηγών εξοικονόμησης ενέργειας και την καλλιέργεια νέων δεξιοτήτων οδήγησαν την Klimatismos στην ηλεκτρομηχανολογική & υδραυλική διαχείριση ολόκληρων κτιριακών συγκροτημάτων και σε μεγάλα εταιρικά & οικιστικά έργα. Η Klimatismos υπήρξε μία από τις πρώτες πιστοποιημένες συνεργάτιδες εταιρείες της Daikin στην Ελλάδα (Daikin Blue Dealer), επικεντρωμένη στην ανάπτυξη και τεχνική υποστήριξη εφαρμογών κεντρικού κλιματισμού (Daikin VRV) με αυτοματισμούς σε μεγάλα έργα, όπως ξενοδοχειακά θέρετρα, αλυσίδες τραπεζών & αλυσίδες καταστημάτων λιανικής, κέντρα αγορών, κτίρια ασφαλιστικών εταιρειών, βιομηχανίες, κλινικές, εμπορικές εταιρείες, μονάδες σίτισης & ψυχαγωγίας.


Παράλληλα, η άνοδος της τιμής των συμβατικών ενεργοβόρων μορφών ενέργειας σε συνδυασμό με την παγκόσμια εξέλιξη των νέων Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας (Α.Π.Ε.) διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, στο οποίο η Klimatismos πρωταγωνίστησε. Είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που εγκατέστησε κεντρικά ηλιακά συστήματα, συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και τις κορυφαίες αντλίες θερμότητας Daikin Altherma, ενώ εμπλούτισε το χαρτοφυλάκιό της με λέβητες συμπύκνωσης φυσικού αερίου & υβριδικά συστήματα Bosch και Daikin, φωτοβολταϊκά συστήματα και λοιπές Α.Π.Ε. (γεωθερμικές εγκαταστάσεις κ.α.).

Σήμερα, η Klimatismos μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διαθέτει μία από τις πληρέστερες βεντάλιες ενεργειακών λύσεων στην Ελλάδα, με την υποστήριξη από κορυφαίους στρατηγικούς συμμάχους, όπως είναι η Daikin, η Bosch Buderus, η Calpak, η Interplast, η Kaffes, η Inventor κ.α. Το χαρτοφυλάκιο αυτό των τεχνολογιών πάντα υπό την σκέπη της εμπειρίας, της γνώσης, τους σχεδιασμού και της τεχνικής υποστήριξης της Klimatismos εγγυάται την παροχή των βέλτιστων μηχανολογικά και οικονομοτεχνικά λύσεων τόσο για επαγγελματικές κατασκευές όσο και για μικρές & μεγάλες μόνιμες & εξοχικές οικίες.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ KLIMATISMOS

Η ομάδα των ανθρώπων που απαρτίζουν μια επιχείρηση καθορίζει το επίπεδο της γνώσης, του επαγγελματισμού και του εύρους των λύσεων που μπορεί αυτή να παρέχει

Η ομάδα της Klimatismos διαθέτει από την ίδρυσή της μια πολύ έμπειρη και πιστή ομάδα εκπαιδευμένων & πιστοποιημένων επαγγελματιών διαφορετικών ειδικοτήτων, όπως μηχανολόγους μηχανικούς, μηχανικούς ψυκτικούς, εφαρμοστές ψυκτικούς, ηλεκτρολόγους, θερμοϋδραυλικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τεχνικούς φυσικού αερίου.

Η ομάδα αυτή είναι δεμένη για μεγάλο αριθμό ετών κι έχει συνεργαστεί σε πολλά διαφορετικά σύνθετα τεχνικά έργα σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια υποστηρίζοντας τουριστικές μονάδες, αλυσίδες καταστημάτων & εμπορικά κέντρα, τράπεζες, κλινικές / νοσοκομεία, μουσεία, βιομηχανίες, εστιατόρια και πάρα πολλές οικιστικές μονάδες (τόσο αστικές & εξοχικές όσο και σε νησιά).

Η πολύ πλούσια εμπειρία των ανθρώπων της Klimatismos της επιτρέπει να σχεδιάζει, να υλοποιεί, να παρακολουθεί και να υποστηρίζει τεχνικά έργα καθετοποιημένα από τη διάγνωση, τη μελέτη & την κοστολόγηση μέχρι την άρτια εγκατάσταση και υποστήριξη after- sales.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΡΑΚΙ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΓΝΩΣΗ, ΜΕΡΑΚΙ & ΕΜΠΕΙΡΙΑ
  • 2 εκθέσεις σε Αθήνα και Πάρο
  • 40.000 εγκαταστάσεις
  • 18.000 service
  • 16.000 ιδιώτες πελάτες
  • 2.500 επιχειρήσεις
  • 180 αλυσίδες καταστημάτων, τραπεζών, ξενοδοχεία & πολυκαταστήματα
  • 240 επαγγελματίες συνεργάτες (τεχνικές εταιρείες, εργολάβοι, κατασκευαστές, αρχιτέκτονες)

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΔΡΑ: Ταϋγέτου 32, 11255 ΠΑΤΗΣΙΑ
ΥΠΟΚ: ΠΑΡΟΙΚΙΑ, 84400 ΠΑΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ


210 2289600, 6932 712 807

22840 27546

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Καλάθι σας

Το καλάθι είναι άδειο