Το καλάθι είναι άδειο

Klimatismos… καθορίζει το κλίμα σε κάθε σπίτι

Η Klimatismos, ως ένα από τα πρώτα πιστοποιημένα μέλη Blue Dealer του επίσημου δικτύου της Daikin στην Ελλάδα, έχει διαχειριστεί επιτυχώς τη μελέτη, το σχεδιασμό & την υλοποίηση σύνθετων εγκαταστάσεων κλιματισμού & ψύξης για συγκροτήματα κατοικιών, πολυκατοικίες, μεζονέτες, μονοκατοικίες & εξοχικές κατοικίες σε όλες σχεδόν τις περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, με
επίκεντρο την Αττική και τις Κυκλάδες. 

Η γκάμα των τεχνολογιών της Daikin για οικιστικές εφαρμογές είναι τεράστια, καθώς περιλαμβάνει splits, επιδαπέδιες μονάδες, multi, ημικεντρικές μονάδες Skyair και κεντρικές μονάδες VRV κτλ. Επιπλέον, η πρόσφατη διεύρυνση της γκάμας της Daikin έχει επιτρέψει την πρόταση λύσεων από ιδιαίτερα οικονομικές έως ιδιαίτερα απαιτητικές & εξειδικευμένες.

Απευθυνθείτε στους Συμβούλους Εξυπηρέτησης της Klimatismos στις εκθέσεις της Αθήνας και της Πάρου για να μελετήσουν τα σχέδια & τη διαρρύθμιση των χώρων ώστε να διεξάγουν εξατομικευμένη μελέτη και να προτείνουν έγκαιρα & έγκυρα τη βέλτιστη λύση από πλευράς ευελιξίας, αξιοποίησης χώρου, αισθητικής, κατανομής θερμοκρασίας & αέρα, λειτουργικότητας και σχέσης ποιότητας- κόστους.


ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

  • Μονάδες τοίχου
  • Μονάδες δαπέδου
  • Multi
  • Μονάδες δαπέδου- οροφής
  • Κρυφές μονάδες οροφής
  • VRV

KLIMATISMOS…

ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA

ΑΝΤΛΙΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ DAIKIN ALTHERMA

Η παροχή λύσεων που αξιοποιούν συνδυαστικά την ηλεκτρική ενέργεια και την ηλιακή θερμική ενέργεια καθίσταται ολοένα και περισσότερο επίκαιρη θεραπεύοντας χρόνια προβλήματα από τη χρήση συμβατικών ενεργοβόρων μορφών ενέργειας.

Η αντλία θερμότητας είναι ίσως το πλέον σύγχρονο & «έξυπνο» τεχνολογικά σύστημα θέρμανσης, καθώς καθιστά το σπίτι ένα μόνιμο κουμπαρά που εξοικονομεί χρήματα.

Η Daikin Altherma λειτουργεί πολύ πιο αποτελεσματικά και εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια. Πληρώνετε μόνο ένα μικρό ποσό ρεύματος, αλλά πρόκειται για μία επένδυση που αποδίδει. Από 1 kW ηλεκτρισμού η Daikin Altherma παράγει 3 έως 5 kW διαθέσιμη θερμότητα.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΩΣ 80%

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΩΣ 80%

Μία αντλία θερμότητας απορροφά θερμική ενέργεια από το περιβάλλον, την αυξάνει και κατόπιν την αποδίδει σε ένα μέσον, το οποίο στην περίπτωση του συστήματος Daikin Altherma είναι το νερό που κυκλοφορεί στα σώματα χαμηλής θερμοκρασίας, το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης ή τις μονάδες fan coil.

Η αποδοτικότητα των αντλιών θερμότητας φθάνει το 300%. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μονάδα ενέργειας που χρησιμοποιεί η αντλία θερμότητας κατά τη λειτουργία της, παράγονται τρεις ή περισσότερες μονάδες θερμότητας που χρησιμοποιούνται στο κτίριο.

Επειδή οι αντλίες θερμότητας λειτουργούν αντλώντας τη διαθέσιμη θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος, είναι πολύ πιο αποδοτικές και από τα πλέον αποδοτικά συστήματα θέρμανσης ορυκτών καυσίμων. Οι δε αντλίες θερμότητας της Daikin με τεχνολογία inverter είναι ιδιαίτερα αποδοτικές για όλα τα είδη θέρμανσης εσωτερικού χώρου.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις αντλίας θερμότητας για ψύξη και θέρμανση του κτιρίου έχουν ως επιπλέον πλεονέκτημα τη μικρότερη αρχική επένδυση, καθώς και την απλούστερη λειτουργία και συντήρηση. Η αντλία θερμότητας Daikin Altherma αποτελεί κορυφαία επιλογή τόσο για περιπτώσεις νεόκτιστων κατασκευών όσο και για ανακαινίσεις υπαρχόντων.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΕΔΡΑ: Ταϋγέτου 32, 11255 ΠΑΤΗΣΙΑ
ΥΠΟΚ: ΠΑΡΟΙΚΙΑ, 84400 ΠΑΡΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΑ


210 2289600, 6932 712 807

22840 27546

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Email:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Καλάθι σας

Το καλάθι είναι άδειο